Een unieke vaarvakantie in Nederland

Wilt u genieten van een heerlijke vaarvakantie door Nederland, zonder dat u een vaarbewijs nodig heeft? Bekijk dan eens het aanbod aan motorjachten van Delos Yachtcharter uit IJsselstein. Wij bieden diverse jachten aan waarmee u zonder vaarbewijs het water op mag voor een onvergetelijke vaarvakantie in Nederland. We zorgen er natuurlijk wel voor dat u goed voorbereid op pad gaat en daarom krijgt u bij de afvaart duidelijke instructies van onze specialisten. Ook geven wij, indien gewenst, een vaarles waarin we alles uitleggen over het schip en de besturing ervan. Zo gaat u zonder vaarbewijs onbezorgd op vaarvakantie in Nederland!

Ontdek de Loosdrechtse Plassen

Geen vaarbewijs nodig

Zowel kort als langverblijf

Vaarvakantie in Nederland zonder vaarbewijs: wat zijn de mooiste plekken?

Voor een vaarvakantie in Nederland bieden wij diverse motorjachten aan waarvoor u geen vaarbewijs nodig heeft. Alle jachten zijn compleet uitgerust met een keuken, badkamer en slaapgedeelte. We hebben zowel kleine als grote boten, die geschikt zijn voor vier tot acht personen. Wanneer u een geschikte boot gekozen heeft, gaat de vakantie beginnen. Maar waar vaart u naartoe? Wij hebben diverse vaarroutes uitgestippeld om uw wat inspiratie te geven. Wilt u de drukte van de Nederlandse steden opzoeken? Vaar dan richting Gouda, Aalsmeer of Breukelen. Als u toch meer een natuurmens bent, raden wij u aan om de Kagerplassen, Vinkeveense Plassen, het Groene Hart of Loosdrechtse Plassen op te zoeken. Zo ontdekt u Nederland eens op een andere manier!

Reserveer uw motorjacht direct online

Wij regelen alles voor uw vaarvakantie in Nederland zonder dat u hier een vaarbewijs voor nodig heeft. Bekijk de beschikbaarheid van onze motorjachten online en reserveer direct uw gewenste boot. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of bent u benieuwd naar onze tarieven? Bel dan naar +31 (0) 626 146 301. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Wilt u direct een van onze jachten boeken?