Vaargebied

Vaargebieden en routes

De mogelijke vaargebieden en routes voor uw vakantie zijn heel divers. Van de Vecht, de Loosdrechtse Plassen, de Hollandse Ijssel tot een bezoek aan het mooie Amsterdam heeft u de keus uit een hele reeks mogelijkheden. Door de vele mogelijkheden kunt u een route samenstellen die het best aansluit bij uw wensen. Rust, ruimte, water en de drukte van steden zoals Utrecht en Amsterdam kunt u allemaal opzoeken. U zult verrast zijn door de vele mogelijkheden. Hieronder een treft u een korte beschrijving aan van enkele vaargebieden.

Wanneer u bij Delos Yachtcharter een jacht huurt, bevelen wij u de vaarroute over de Vecht van harte aan. U komt langs mooie plaatsjes zoals Weesp, Loenen, Nigtevecht en Breukelen. Onderweg kunt u  onder andere schitterende patriciërs-huizen uit de Gouden Eeuw en fraaie herenhuizen bewonderen.

Gouda-Amsterdam-Utrecht

Met het door u gehuurde motorjacht van Delos kunt u een van de populairste vaarroutes van ons land varen. Download hier de vaarroute.

Loosdrechtse Plassen

Met het door u gehuurde motorjacht van Delos kunt u een van de populairste  watersportcentra van ons land, de Loosdrechtse Plassen bezoeken. De Loosdrechtse plassen bestaan uit 7 meren waar u naast speelweiden, strandjes en barbecueplaatsen ook veel jachthavens, terrasjes en restaurants zult vinden. De Loosdrechtse Plassen in Utrecht is een uitgaansgebied bij uitstek voor de vakantieganger die wat meer vertier zoekt.

De Hollandse IJssel

Voor de liefhebbers van rivieren kunt u met de motorjachten van Delos Jachtverhuur de Hollandse IJssel bevaren. Met het tweeledige karakter van de Hollandse IJssel kunt u met uw motorjacht tussen Nieuwegein en Gouda de smalle rivier bevaren en vanaf de Waaiersluis de ruime getijdenrivier op. Op het smalle gedeelte komt u langs dromerige stadjes zoals IJsselstein, Gouda, Oudewater en Montfoort.

Zuidhollandse Plassen

De Kagerplassen liggen te midden van prachtige polderlandschappen met oude molens en schilderachtige dorpjes. De Keukenhof, het bloemensprookje in het voorjaar, is hier niet ver vandaan. Vergeet u niet het nabij gelegen Leiden te bezoeken, een historische stad met veel bezienswaardigheden. De Westeinder Plassen liggen te midden van grazige polders, een rustoord met adembenemende vergezichten en veel natuurschoon.

Laat u gerust door ons informeren over de mogelijke vaarroute die u, afhankelijk van de duur van uw vaarvakantie, kunt nemen. Op basis van uw wensen, kunnen wij u prachtige routes aanbevelen.

Wil je direct een van onze jachten boeken?