Over Delos

Motorjachtverhuur bij Delos Yachtcharter

Houdt u van het water en varen maar heeft u geen eigen boot? Liever geen kosten voor ligplaats en onderhoud maar toch een heerlijke vaarvakantie? Wij hebben jarenlange ervaring met het verhuren van motorjachten en beschikken over uitstekend onderhouden en betrouwbare motorboten. U kunt bij ons voor een week of meerdere weken een motorjacht huren. Er is geen vaarbewijs nodig om aan het roer te staan van een van onze motorjachten.

Service en persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel. Voor de afvaart krijgt u van ons een instructie over de werking van het schip, en indien gewenst kunnen wij aansluitend ook een vaarles verzorgen indien u zich daar prettiger bij voelt.

Een vaarvakantie in het ‘Groene Hart’

Vanwege de ligging van onze thuisbasis op Jachthaven Marnemoende in IJsselstein, zijn er prachtige routes te bevaren. Een vaarvakantie in het ‘Groene Hart’ betekent varen op de Vecht, de Loosdrechtse plassen, de Hollandse IJssel en de Zuid-Hollandse plassen. Een afwisseling van schitterende landschappen met pittoreske dorpen waar u zo doorheen kunt varen. Ook steden als Leiden, Gouda, Utrecht en Amsterdam zijn zeker een bezoekje waard.

Compleet uitgeruste motorjachten

Delos Yachtcharter startte in 1994 met de verhuur van de Doerak. Inmiddels is de vloot verder uitgebreid met de Rogger en de Houseboot. Daarnaast is ons vlaggenschip, de in eigen huis ontworpen “Delos 1430”, de trots van onze vloot. Klantwensen en ervaring in de loop der jaren hebben wij verwerkt in het design, indeling en uitrusting van dit prachtige en comfortabele schip.

Al onze motorjachten zijn met kajuit, compleet uitgerust tot en met een volledige keukeninventaris en geschikt voor een langer verblijf op het water. Door de diversiteit van motorjachten is er altijd wel een type dat goed aansluit bij uw wensen en samenstelling van het reisgezelschap.

Wil je direct een van onze jachten boeken?