Jachtverhuur Biesbosch

Vaar vanuit ons jachtverhuur naar de Biesbosch

Voor jachtverhuur in de buurt van de Biesbosch zit u bij Delos Yachtcharter helemaal goed. Vanuit de haven in IJsselstein verhuren we diverse motorjachten. Door deze centraal gelegen plek vaart u eenvoudig naar de mooiste plekken die Nederland te bieden heeft. Zo ligt de Biesbosch binnen handbereik. Bij dit prachtige natuurgebied geniet u zowel van verschillende mooie vaarroutes als van de rustgevende natuur. Daarnaast zijn er ook diverse activiteiten. Genoeg te beleven voor u en uw reisgezelschap!

Ontdek de Loosdrechtse Plassen

Geen vaarbewijs nodig

Zowel kort als langverblijf

Kies een van de jachten uit ons jachtverhuur voor uw vakantie naar de Biesbosch

Vanuit ons jachtverhuur vaart u niet alleen gemakkelijk naar de Biesbosch, maar ook naar andere natuurgebieden, zoals het Groene Hart, de Kagerplassen, Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Daarnaast kunt u ook plaatsen als Aalsmeer, Nieuwegein en Vinkeveen bezoeken. Voor uw vaarvakantie of weekendje weg heeft u de keuze uit diverse jachten:

  • Ivoormeeuw
  • Rietgans
  • Stern
  • IJsvogel

Al onze jachten zijn voorzien van een compleet uitgeruste keuken, badkamer en slaapkamer. Hierdoor bent u van alle gemakken voorzien!

Reserveer uw gewenste boot

Wilt u een motorjacht uit onze jachtverhuur huren om naar de Biesbosch te varen? Bekijk dan de beschikbaarheid van onze boten en reserveer direct uw gewenste boot. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 626 146 301. Wij helpen u graag verder!

Wilt u direct een van onze jachten boeken?