Een luxe Linssen charter huren

Echte kenners weten het wel: als u een mooie motorboot wilt huren, dan moet u een Linssen charter huren. De mooiste jachten van Linssen huurt u bij Delos Yachtcharter, de specialist op het gebied van bootverhuur. Wij hebben onze thuisbasis in IJsselstein, maar vanuit deze jachthaven kunt u varen over de mooiste wateren in geheel Midden-Nederland, van Amsterdam tot aan de Loosdrechtse Plassen, Leiden en Gouda. U stelt met onze handige kaart eenvoudig zelf uw vaarroute samen, die u met de Linssen charter die u bent gaan huren, zelf afvaart. Er is hiervoor geen vaarbewijs nodig bij onze bootverhuur als u jacht van Linssen huurt.

Ontdek de Loosdrechtse Plassen

Geen vaarbewijs nodig

Zowel kort als langverblijf

Van alle gemakken voorzien als u een Linssen charter gaat huren

Als u bij onze bootverhuur een Linssen charter besluit te huren, dan geniet u van veel luxe. Deze boten zijn namelijk van alle gemakken voorzien. U heeft bij ons namelijk de keuze uit diverse luxe Linssen charters:

  • Speyside: deze jacht is compact, maar royaal ingericht met twee slaaphutten, elk met een tweepersoonsbed en voorzien van douche en toilet. Ook is er een zitgedeelte met een ruime zitbank, en ook is de boot voorzien van een luxe keuken. De boot is afgewerkt met luxe teakhout en het dek is afsluitbaar met een cabriotent, zodat u ook bij minder weer prettig kunt varen op een Linssen-jacht van onze bootverhuur.
  • Cardhu: deze compacte motorjacht is zeer charmant, en de open kuip maakt de boot perfect voor mooie tochten over prachtige wateren op een mooie zomerdag. Bij wat minder weer kan het schuifdak deels dichtgeschoven worden. Aan het einde van de dag trekt u zich terug in het slaapgedeelte met tweepersoons bed, een douche, wastafel en elektrisch toilet. Verder is er een gezellige zithoek en een volledig uitgeruste keuken aanwezig.
  • Annaloisia II: deze grote Linssen charter van onze bootverhuur is perfect om te huren als u met een groot gezelschap op vaarvakantie gaat. Dit schip is namelijk voorzien van drie slaaphutten, twee badkamers met toilet en een volledig uitgeruste keuken. In de ruime zithoek is een televisie aanwezig. Het verwarmde achterdek is perfect voor de koudere avonden. Deze jacht wordt alleen verhuurd aan schippers met minimaal drie jaar ervaring op soortgelijke schepen.
  • Lizzy: dit jacht is zeer smaakvol ingericht en biedt genoeg ruimte voor een groot gezelschap. Ook is dit schip voorzien van een ruime keuken en veel kastruimte. Ver is er een ruime badkamer aanwezig, en kunt u relaxed vanuit bed tv kijken. Deze Linssen charter kunt u bij onze bootverhuur huren vanaf medio 2023.

Bekijk de mogelijkheden van Linssen-jachten bij onze bootverhuur

Heeft u interesse in het huren van een Linssen charter? Neem dan contact met ons op of kom langs in de jachthaven van IJsselstein. Bij vragen kunt u bellen naar +31 (0) 626 146 301. Wij vertellen u dan alles over onze Linssen-jachten en andere schepen van onze bootverhuur. Ook krijgt u dan meer informatie over de mogelijke vaarroutes en de tarieven.

Wilt u direct een van onze jachten boeken?