Een weekendje weg met de boot

Wanneer u een weekendje weg wilt met de boot, huurt u bij ons eenvoudig een modern motorjacht. Onze jachten zijn compleet uitgerust met alles wat u aan boord nodig heeft. Zo zijn de boten voorzien van een compleet uitgeruste keuken, badkamer en slaap- en zitgedeelte. Op deze manier kunt u gemakkelijk een weekend, of zelfs een week, op pad met een van onze boten. Wilt u met een grote groep gaan varen? Dat is geen probleem! Wij bieden diverse motorjachten aan die geschikt zijn voor meerdere personen.

Ontdek de Loosdrechtse Plassen

Geen vaarbewijs nodig

Zowel kort als langverblijf

Ontdek de mooiste plekken tijdens een weekendje weg met de boot

Een weekendje weg met de boot is natuurlijk een leuke ervaring, maar welke plekken wilt u bezoeken? Vanuit onze haven in IJsselstein kunt u elke kant op. Door de centrale ligging vaart u eenvoudig naar steden als Haarlem, Leiden en Gouda of Breukelen. Daarnaast zijn ook natuurgebieden, zoals de Vinkeveense Plassen, Kagerplassen en Loosdrechtse Plassen een bezoek waard. U kijkt uw ogen uit en ontdekt Nederland eens op een hele andere manier. We hebben verschillende vaarroutes uitgestippeld, zodat u alvast inspiratie op kunt doen.

Informeer naar de mogelijkheden

Een weekendje weg met de boot wordt nog leuker met onze moderne motorjachten en goede service. Voordat u vertrekt krijgt u duidelijke instructies en eventueel een vaarles. Zo gaat u gegarandeerd goed voorbereid het water op. Reserveer uw gewenste jacht van toonaangevende bouwers als Linssen direct online om bijvoorbeeld de omgeving te ontdekken. Ook steden als Haarlem zijn prachtig te ontdekken met de boot. U neemt contact met ons via +31 (0) 626 146 301.

Wilt u direct een van onze jachten boeken?