Een motorboot huren in het Groene Hart

Een motorboot huren om een week lang het ‘Groene Hart’ te verkennen. Dat is pas een onvergetelijke vakantie. Maar waar huurt u een motorjacht dat voldoet aan uw wensen? Bij Delos Yachtcharter natuurlijk! Sinds 1994 hebben wij ervaring in de verhuur van jachten waarbij uw klantwensen centraal staan. Kijkt u al uit naar uw vaarvakantie in het Groene Hart van Nederland? Bekijk de beschikbaarheid en reserveer uw boot.

Vaarvakantie in het 'Groene Hart'

Kies een motorjacht met uw wensen

Beleef een onvergetelijke vaarvakantie

Motorboot huren bij Delos Yachtcharter en ontdek het ‘Groene Hart’

Als u altijd al een motorboot heeft willen huren en het ‘Groene Hart’ heeft willen bevaren, is dit uw kans. Delos Yachtcharter namelijk verschillende motorjachten aan die geheel voldoen aan uw verwachtingen. De boten zijn namelijk compleet uitgerust: van keukeninventaris tot comfortabele bedden en van de kajuit tot meubels. Zo komt u niets te kort tijdens uw vaarvakantie waar u het dunbevolkte veenweidegebied op eigen tempo ontdekt.

Wanneer vaart u uit?

Komt u een motorboot huren om in het groene hart van Nederland uw vakantie te vieren? Bekijk dan de beschikbaarheid en wij staan voor u klaar bij de afvaart. Hier krijgt u instructies over het schip en, indien gewenst, krijgt u een vaarles. Wenst u graag meer informatie te ontvangen? Bel dan naar +31 (0) 626 146 301 en wij vertellen u graag meer over het huren van een jacht.

Wilt u direct een van onze jachten boeken?