Motorboot huren Vinkeveense plassen

Een motorboot huren: ontdek de Vinkeveense Plassen

Wilt u graag een motorboot huren om met uw reisgezelschap de Vinkeveense Plassen te bewonderen? Dan zit u bij Delos Yachtcharter helemaal goed! Hier kiest u een van de verschillende motorjachten die voldoen aan zowel uw verwachtingen als aan de grootte van uw reisgezelschap. Wij beschikken over jarenlange ervaring waardoor u verzekerd bent van een goede motorboot voor een behouden vaart. Waar wacht u nog op?

Bekijk de Vinkeveense plassen

Keuze uit verschillende motorjachten

Gegarandeerd een behouden vaart

Motorboot huren: ontdek de Vinkeveense Plassen op eigen tempo

Wat is er mooier dan een motorboot huren en de Vinkeveense Plassen op uw eigen tempo te ontdekken? Huur daarom een motorjacht bij Delos Yachtcharter en beleef een unieke vaarvakantie in Nederland. Er is namelijk veel te ontdekken in dit natuur- en watersportgebied; van prachtige polders tot pittoreske dorpjes en van diverse watersporten tot mooie natuur. De Vinkeveense Plassen is gelegen aan de Amstel, waardoor een bezoek aan onze hoofdstad Amsterdam ook niet mag ontbreken.

Reserveer uw motorboot vandaag nog!

Kijkt u al uit naar een weekendje weg of een heerlijke week vakantie? Dan kunt u vandaag nog een motorboot huren om de Vinkeveense Plassen te bevaren. Via de website reserveert u eenvoudig een boot die voldoet aan uw wensen. Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar via +31 (0) 626 146 301.

Wilt u direct een van onze jachten boeken?