Een motorboot huren: ontdek de Vinkeveense Plassen

Wilt u graag een motorboot huren om met uw reisgezelschap de Vinkeveense Plassen te bewonderen? Dan zit u bij Delos Yachtcharter helemaal goed! Hier kiest u een van de verschillende motorjachten die voldoen aan zowel uw verwachtingen als aan de grootte van uw reisgezelschap. Wij beschikken over jarenlange ervaring waardoor u verzekerd bent van een goede motorboot voor een behouden vaart. Waar wacht u nog op? Ga snel een boot huren om heerlijk te varen op de Vinkeveense Plassen. U heeft de keuze uit diverse modellen, die geschikt zijn voor diverse gezelschappen. De schepen zijn voorzien van diverse voorzieningen, zoals een bed en sanitaire voorzieningen, zodat de schepen soms ook geschikt zijn voor meerdaagse tochten.

Bekijk de Vinkeveense plassen

Keuze uit verschillende motorjachten

Gegarandeerd een behouden vaart

Motorboot huren: ontdek de Vinkeveense Plassen op eigen tempo

Wat is er mooier dan een motorboot huren en de Vinkeveense Plassen op uw eigen tempo te ontdekken? Huur daarom een motorjacht bij Delos Yachtcharter en beleef een unieke vaarvakantie in Nederland. Er is namelijk veel te ontdekken in dit natuur- en watersportgebied; van prachtige polders tot pittoreske dorpjes en van diverse watersporten tot mooie natuur. Als u een boot gaat huren om te varen op de Vinkeveense Plassen, staat dit garant voor een mooie dag. De Vinkeveense Plassen zijn verbonden met de Amstel, waardoor een bezoek aan onze hoofdstad Amsterdam ook niet mag ontbreken als u een boot gaat huren om te varen op de Vinkeveense Plassen of elders in ons vaargebied.

Reserveer uw motorboot vandaag nog!

Kijkt u al uit naar een weekendje weg of een heerlijke week vakantie? Dan kunt u vandaag nog een motorboot huren om de Vinkeveense Plassen te bevaren. Via de website reserveert u eenvoudig een boot die voldoet aan uw wensen. Heeft u nog vragen voordat u een boot gaat huren om te varen op de Vinkeveense Plassen of elders? Hiervoor zijn wij telefonisch bereikbaar via +31 (0) 626 146 301.

Wilt u direct een van onze jachten boeken?