Huur een jacht en vaar door de wateren van Gouda

Voor het huren van een jacht in of rondom Gouda zit u bij Delos Yachtcharter in IJsselstein helemaal goed. Bij ons jachtverhuur heeft u de keuze uit meerdere moderne motorjachten. Hierdoor vindt u gegarandeerd een boot die aansluit bij uw wensen en de samenstelling van uw reisgezelschap. Dankzij onze jarenlange ervaring en het verrichten van regelmatig onderhoud aan de vloot kunt u uitgaan van een behouden vaart. Bekijk de beschikbaarheid voor uw gewenste jacht en reserveer direct op onze website.

In of rondom Gouda

Keuze uit meerdere motorjachten

Geniet van een behouden vaart

Een jacht huren in regio Gouda: kies voor een van onze motorjachten

Als echte botenliefhebber kan een vaarvakantie niet lang uitblijven. Huur daarom een jacht bij Delos Yachtcharter waar u geen vaarbewijs voor nodig heeft en ontdek Gouda vanaf het water. Vanuit de haven van IJsselstein bieden wij onder andere de volgende moderne motorjachten te huur aan:

  • Stern
  • Mantelmeeuw
  • Ivoormeeuw
  • IJsvogel

Elke motorboot is volledig ingericht waardoor u tijdens zowel een korte als lange vaarvakantie gegarandeerd niets te kort komt.

Reserveringsprocedure van onze jachtverhuur

Als u een jacht wilt huren om de omgeving van Gouda te leren kennen, heeft u te maken met een reserveringsprocedure. Bij Delos Yachtcharter doorloopt u dit proces erg eenvoudig. Allereerst bekijkt u de beschikbaarheid van het jacht dat u graag wilt huren en vervolgens plaatst u de boeking. Nadat uw reservering bij ons binnen is, ontvangt u een huurovereenkomst en doet u een aanbetaling. Daarna is uw boeking definitief en zien wij u graag bij de afvaart! Bij de afvaart geven wij u een aantal instructies over de werking van het motorjacht en verzorgen wij desgewenst een vaarles.

Per jacht ontdekt u de veelzijdige omgeving van Gouda

De mogelijke vaargebieden voor uw onvergetelijke vakantie zijn erg divers. Ook wanneer u de omgeving van Gouda per jacht gaat verkennen. Uiteraard mag een bezoek aan de kaasstad niet ontbreken, maar ook de historische stad Leiden is een bezoek waard. Wilt u liever de natuur in? Dan vaart u richting de Kagerplassen of Westeinderplassen waar u de pittoreske dorpjes, oude molens en prachtige polderlandschappen kunt bewonderen. Zo beleeft u pas écht een fantastische en unieke vaarvakantie op de Nederlandse wateren.

Boek uw gewenste jacht!

Wilt u een jacht huren bij Delos Yachtcharter? Bekijk dan de beschikbaarheid van uw gewenste motorjacht op de website en reserveer direct. U huurt een motorjacht al voor een weekend, maar één of meerdere weken is natuurlijk ook mogelijk. Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld de tarieven die wij hanteren? Bel ons dan via +31 (0) 626 146 301. Wij beantwoorden graag uw vragen.

Wilt u direct een van onze jachten boeken?