Een motorboot huren om de Kagerplassen te bevaren

Wilt u binnenkort een motorboot huren en rondvaren op de Kagerplassen? Bekijk dan de motorjachten van Delos Yachtcharter. In onze jachthaven in IJsselstein huurt u namelijk voor één of meerdere weken een jacht om de schitterende omgeving van het ‘Groene Hart’ te ontdekken. Zo geniet u van een welverdiende vaarvakantie. Een compleet uitgerust motorjacht, persoonlijke benadering en een uitstekende service: dat is wat u mag verwachten bij Delos Yachtcharter.

Ontdek het 'Groene Hart'

Compleet uitgerust motorjacht

Bijzondere vakantie

Motorboot huren: ontdek de prachtige natuur rondom de Kagerplassen

Bij ons kunt u een motorboot huren van de mooiste merken als Linssen en zo de mooie natuur van de Kagerplassen in het noorden van Zuid-Holland ontdekken per boot. In deze veenplassen vaart u tussen prachtige polderlandschappen, komt u langs pittoreske dorpjes met molens, ontdekt u het natuurschoon van deze omgeving en brengt u een bezoek aan de historische stad Leiden. Bij Delos Yachtcharter huurt u tegen een scherp tarief een van onze motorjachten. Doordat we diverse jachten te huur aanbieden, vindt u altijd een type dat perfect aansluit bij uw wensen.

Bekijk de beschikbaarheid en huur uw motorboot

Bent u geïnteresseerd in het huren van een motorboot en wilt u graag de polderomgeving van de Kagerplassen ontdekken? Bekijk dan de beschikbaarheid van onze motorjachten en reserveer direct. Wilt u meer informatie over de motorjachten van Delos Yachtcharter? Bel dan gerust even naar +31 (0) 626 146 301.

Wilt u direct een van onze jachten boeken?