Een motorboot huren: ga op vaarvakantie in Leiden

Wilt u een motorboot huren en de grachten van de historische stad Leiden bevaren, maar beschikt u niet over een vaarbewijs? Dat is bij Delos Yachtcharter uit IJsselstein geen probleem. Voor de jachten die wij verhuren, is geen vaarbewijs nodig. Bovendien kiest u uit diverse modellen die allemaal heel modern én betrouwbaar zijn. Waar wacht u nog op?

Bevaar wateren van de historische stad Leiden

Geen vaarbewijs nodig

Jachten beschikbaar voor uw reisgezelschap

Motorboot huren: ontdek de historische stad Leiden per boot

Als een onvergetelijke vaarvakantie al jaren op uw lijstje staat, dan kunt u een motorboot huren bij Delos Yachtcharter om de omgeving van Leiden te ontdekken. Een historische stad ontdekken per boot is immers een onvergetelijke ervaring. Ook kunt u de wateren van de Kagerplassen of de Biesbosch bevaren om de schilderachtige dorpjes, oude molens en de natuurlijke omgeving van Leiden te leren kennen. Bij Delos Yachtcharter huurt u een van onze verschillende motorboten. Door de verscheidenheid aan jachten vindt u altijd het type motorboot dat aansluit bij uw wensen én de samenstelling van uw reisgezelschap.

Reserveer uw gewenste jacht op de door uw gekozen data

Wilt u een motorboot huren en genieten van een mooie vaarvakantie in bijvoorbeeld de Biesbosch. Bekijk dan de beschikbaarheid van uw gewenste jacht op onze website en reserveer direct. Neem voor meer informatie of bij vragen contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0) 626 146 301.

Wilt u direct een van onze jachten boeken?