Motorboot huren Loosdrecht

Wilt u een motorboot huren en de omgeving van Loosdrecht verkennen? Omdat u een échte botenliefhebber bent, maar helaas niet beschikt over een eigen boot of vaarbewijs? Neem dan een kijkje bij de jachtverhuur van Delos Yachtcharter nabij Loosdrecht. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring in het verhuren van motorjachten die uiterst betrouwbaar zijn dankzij het regelmatige onderhoud. Boek uw vaarvakantie en ga erop uit in de Nederlandse wateren.

Verken de omgeving van Loosdrecht

Jarenlange rvaring in verhuren van motorjachten

Boek uw vaarvakantie

Motorboot huren nabij Loosdrecht: ontdek de Nederlandse wateren per jacht

Het huren van een motorboot bij Delos Yachtcharter, gevestigd nabij Loosdrecht, staat garant voor een fantastische vaarvakantie. Wij zijn gevestigd in de haven van IJsselstein, wat de perfecte uitvalsbasis is voor een afvaart richting de diverse wateren in de buurt. Ontdek met een jacht van ons jachtverhuur het natuur- en watersportgebied de Loosdrechtse Plassen, breng een bezoek aan de prachtige stad Utrecht of vaar langs de nabijgelegen Vinkeveense Plassen. Het is helemaal aan u welke Nederlandse wateren u verkent.

Regio Loosdrecht verkennen? Vele mogelijkheden betreft jachtverhuur bij Delos Yachtcharter!

Als het aankomt op jachtverhuur heeft u bij Delos Yachtcharter, nabij Loosdrecht, diverse mogelijkheden. U heeft de keuze uit diverse motorboten die compleet zijn ingericht. Hierdoor vindt u gegarandeerd uw gewenste motorboot die voldoet aan zowel uw wensen als aan de grootte van uw reisgezelschap. U heeft onder meer de volgende mogelijkheden:

  • De Albatros is de kleinste uit de vloot en is uiterst geschikt voor de beginnende watersporter. Het comfortabele jacht is geschikt voor maximaal 5 personen.
  • De Ivoormeeuw heeft een eigenzinnig uiterlijk en een gezellige rondzit. Het luxe schip is geschikt voor maximaal 8 personen.
  • Het ruimingerichte schip Stern is geschikt voor 6 personen en dankzij de gezellige zit wordt de leefruimte vergroot.

Dit zijn slechts een aantal motorjachten die u bij ons, nabij Loosdrecht, kunt huren. Wij hanteren tarieven die inclusief btw, gas en een allriskverzekering zijn. U heeft de mogelijkheid om uw reservering uit te breiden met bijvoorbeeld een bijboot, loopplank of schoonmaak.

Reserveer uw motorjacht vandaag nog!

Bent u geïnteresseerd in het huren van een motorjacht in de omgeving van Loosdrecht? Boek dan vandaag nog uw gewenste motorboot bij Delos Yachtcharter. Nadat uw boeking is bevestigd, ontvangt u een huurovereenkomst en doet u een aanbetaling. Heeft u voordat u uw motorjacht gaat huren en de omgeving van Loosdrecht gaat verkennen nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar het volgende telefoonnummer: +31 (0) 626 146 301.

Wilt u direct een van onze jachten boeken?