Motorjacht Ivoormeeuw

De Houseboat 1200 heeft een eigenzinnig uiterlijk en een zéér ruim innerlijk! (recent gerenoveerd met teak!) Zo geeft de opvallende schuifpui voorin gelijk contact met de gezellige rondzit buiten waardoor de leefruimte wordt vergroot.

Het schip heeft als extra twee douche/toilet ruimtes, haarföhn, magnetron, koffiezetapparaat, kluisjes en een televisie met digitenne. U heeft niet alleen een boegschroef tot uw beschikking maar tevens een hekschroef! Kortom een compleet en luxe schip geschikt voor 8 personen.

Beschikbaarheid & boeken

Naam

Ivoormeeuw

Type

Houseboat 1200

Kenmerken

Lengte12.00 mBreedte4.00 mDiepgang1.00 mDoorvaarthoogte3.70 mBrandstofvoorraad500 ltrDrinkwatervoorraad1000 ltrBrandstofverbr. p/u5.0 ltrIveco 6 cyl135 Pk

Category
Comfort
Beste klant,Op dit moment krijgen wij vanuit onze gasten veel vragen hoe wij als verhuurder omgaan met de huidige situatie tijdens de COVID-19 crisis. Allereerst doen wij onze uiterste best om al uw vragen te beantwoorden maar het kan voorkomen dat het wat langer duurt dan u van ons gewend bent. Wij vragen u dan ook alleen contact met ons op te nemen als uw reisdata in de maand april valt. Voor alle aankomsten vanaf 1 mei houden wij u later en/of via deze website op de hoogte.

Lees verder in het Nederlands
Read in English
Auf Deutsch lesen