Motorjacht Nienke

De Veha euroclassic is een robuust en prettig varende motorkruiser. Het schip laat zich makkelijk varen dankzij de 145 pk soepele Volvo Penta diesel, en boeg- en hekschroef.
Omdat er 3 aparte slaapkamers zijn, is het een ideale indeling voor een groter gezin of meerdere stellen. De keuken is ingericht met een complete inventaris voor 8 personen, en heeft o.a. een 4 pits gascomfoor, koffiezetapparaat en een koelkast.

In de achterkajuit vinden we slaapplaatsen met veel kastruimte. De douche en toiletruimte zijn apart en royaal opgezet. Alle betimmering is uitgevoerd in een mooie massieve ronde teakdelen.

Het zonnedek met vaste zitbanken is voorzien van een XL – cabriolet tent. De midscheepse stuurstand heeft vele extra’s zoals een GPS, kaartplotter en een stuurautomaat voor op ruim water. Het plateau achter is voorzien van een zwemtrap met buitendouche.

Beschikbaarheid & boeken

Naam

Nienke

Type

Veha Euroclassic

Kenmerken

Lengte 11.50 m Breedte 3.80 m Diepgang 1.08 m Doorvaarthoogte 3.70 m Brandstofvoorraad 500 ltr Drinkwatervoorraad 710 ltr Brandstofverbr. p/u 5 ltr Volvo Penta 6-cylinder 145 Pk

Category
Luxe