Huur een yacht bij onze verhuur in IJsselstein

Voor yacht verhuur in IJsselstein zit u bij Delos Yachtcharter helemaal goed. In onze haven in IJsselstein kunt u een jacht of motorboot huren die perfect aansluit bij uw wensen. U heeft namelijk de keuze uit meerdere moderne motorboten waar u geen vaarbewijs voor nodig heeft. Regelmatig onderhoud aan de vloot, een persoonlijke benadering én uitstekende service: dat is wat u mag verwachten bij de jachtverhuur van Delos Yachtcharter in IJsselstein!

Kies uw eigen vaarroute uit

Keuze uit meerdere moderne motorboten

Uitvalbasis naar diverse wateren

Yacht verhuur IJsselstein: waar gaat u naartoe met uw gehuurde motorboot?

Wilt u eens een écht unieke vakantie ervaren? Dan is een jacht of motorboot huren bij yacht verhuur Delos Yachtcharter in IJsselstein een goede optie. Op deze manier verkent u per jacht de Nederlandse wateren, steden en polderlandschappen. IJsselstein is namelijk een uitstekende uitvalsbasis om naar diverse wateren te varen, zoals de Loosdrechtse Plassen, Kagerplassen en Westeinderplassen. Maar ook steden als Amsterdam, Utrecht en Leiden zijn goed bereikbaar. Zo geniet u van een welverdiende vaarvakantie en stippelt u uw eigen vaarroute uit.

Voor welk modern jacht kiest u?

Bij de jachtverhuur van Delos Yachtcharter in IJsselstein heeft u de keuze uit diverse moderne jachten in allerlei soorten en maten. Zo hebben we jachten die geschikt zijn voor twee tot vier personen, maar ook jachten voor wel acht personen. U heeft de keuze uit de volgende jachten:

  • Pijlstaart
  • IJsvogel
  • Marmeralk
  • Rietgans
  • Mantelmeeuw

Dit is slechts een greep uit de vloot van onze jachtverhuur in IJsselstein. Al onze jachten zijn volledig ingericht, van ruime slaapkamers tot met de keukeninventaris. De boten zijn van alle gemakken voorzien. Hierdoor is zowel een kort als een lang verblijf op het water mogelijk. Weet u al welke moderne motorboot u wilt huren om de omgeving van IJsselstein te ontdekken?

Een jacht huren doet u bij onze jachtverhuur in IJsselstein

Wilt u graag een motorboot of jacht huren bij een ervaren yacht verhuur in IJsselstein? Kies dan een van de jachten van Delos Yachtcharter. Bekijk de beschikbaarheid van uw gewenste jacht en reserveer direct. Heeft u vragen over bijvoorbeeld onze tarieven of een specifiek jacht? Bel naar +31 (0) 626 146 301 om een van onze medewerkers te spreken. Wij helpen u graag verder!

Wilt u direct een van onze jachten boeken?