Yacht Utrecht

Huur een yacht en ontdek de omgeving van Utrecht

Met een yacht van Delos Yachtcharter ontdekt u de wijde omgeving van Utrecht. U heeft de keuze uit diverse moderne motorboten. Hierdoor bent u zeker van een jacht die voldoet aan uw wensen en aan de grootte van uw reisgezelschap. Zo beleeft u immers een fantastische vaarvakantie. Wanneer wilt u uw jacht of motorjacht huren in de omgeving van Utrecht? Bekijk de beschikbaarheid van onze vloot en reserveer direct!

Ontdek de wijde omgeving van Utrecht

Keuze uit diverse moderne motorboten

Beleef een fantastische vaarvakantie

Yacht huren nabij Utrecht: voor welke motorboot kiest u?

Heeft u altijd al een jacht of motorjacht willen huren om mooie Nederlandse steden, zoals Utrecht, en prachtige landschappen te ontdekken? Of wilt u op vaarvakantie, maar heeft u geen vaarbewijs? Bekijk dan de mogelijkheden van Delos Yachtcharter. Wij bieden namelijk diverse moderne jachten te huur aan waar u geen vaarbewijs voor nodig heeft. Zo heeft u de keuze uit onder meer de volgende boten:

  • Mantelmeeuw;
  • Rietgans;
  • IJsvogel;
  • Marmeralk.

Dit is slechts een greep uit ons aanbod. Ieder motorjacht van jachtverhuur Delos Yachtcharter in IJsselstein, provincie Utrecht, is van alle gemakken voorzien tot en met de volledige keukeninventaris. Zo is ieder motorjacht geschikt voor een lang(er) verblijf op het water.

Hoe gaat het huren van een motorjacht bij ons bedrijf nabij Utrecht in zijn werk?

Het huren van een motorboot of yacht bij Delos Yachtcharter nabij Utrecht is eenvoudig. Via onze website bekijkt u de beschikbaarheid van het jacht dat u graag wilt huren in omgeving Utrecht. Vervolgens plaatst u uw reservering en ontvangt u een huurovereenkomst die u na ondertekening retour stuurt. Tegelijkertijd doet u een aanbetaling waarna uw boeking definitief is en wij u graag zien bij de afvaart. Tijdens deze afvaart geven wij u eerst belangrijke instructies over de werking van de jacht en, indien gewenst, verzorgen wij een vaarles. Na de instructies vaart u uit en geniet u van een onvergetelijke vaarvakantie in Utrecht en op andere Nederlandse wateren.

Ontdek de wijde omgeving van Utrecht dankzij onze jachtverhuur

Zodra u heeft besloten om een motorboot te huren en de omgeving van Utrecht te verkennen, zijn de keuzes wat betreft vaargebieden enorm. Houdt u van stedelijk gebied? Dan brengt u met uw jacht vanzelfsprekend een bezoek aan Utrecht, maar ook historische steden als Amsterdam en Leiden zijn een bezoek waard. Bent u een écht natuurmens en houdt u van polderlandschappen? Vaar dan door de Biesbosch of de Westeinder Plassen. Hier vindt u prachtige polders, oude molens en pittoreske dorpjes. Ook kunt u richting de Loosdrechtse Plassen varen als uw voorkeur uitgaat naar vertier.

Tarieven voor het huren van een motorboot of yacht dichtbij Utrecht

Bij ons jachtverhuur nabij Utrecht huurt u al voor een weekend een motorjacht, maar u kunt uiteraard ook een motorboot of jacht huren voor één of meerdere weken. Op onze website treft u een uitgebreid overzicht van de tarieven die wij hanteren. De tarieven zijn per week, inclusief btw, een allriskverzekering en gas. U kunt ervoor kiezen uw pakket uit te breiden met diverse extra’s, zoals zwemvesten en beddengoed.

Meer informatie over jachtverhuur nabij Utrecht? Bel ons!

Wilt u graag meer informatie ontvangen over het huren van een motorboot, omdat u uitkijkt naar een vaarvakantie in de omgeving van Utrecht? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0) 626 146 301. Wilt u liever direct uw gewenste jacht reserveren? Dat kan natuurlijk ook via de website of via het eerdergenoemde telefoonnummer.

Wilt u direct een van onze jachten boeken?