Yacht Utrecht

Met een yacht van Delos Yachtcharter ontdekt u de wijde omgeving van Utrecht. U heeft de keuze uit diverse moderne motorboten. Hierdoor bent u zeker van een jacht die voldoet aan uw wensen en aan de grootte van uw reisgezelschap. Zo beleeft u immers een fantastische vaarvakantie. Wanneer wilt u uw jacht huren in de omgeving van Utrecht? Bekijk de beschikbaarheid van onze vloot en reserveer!

Ontdek de wijde omgeving van Utrecht

Keuze uit diverse moderne motorboten

Beleef een fantastische vaarvakantie

Yacht huren nabij Utrecht: voor welke motorboot kiest u?

Heeft u altijd al een jacht willen huren en mooie Nederlandse steden, zoals Utrecht, en prachtige landschappen willen ontdekken per motorjacht? Maar heeft u geen vaarbewijs? Bekijk dan de mogelijkheden van Delos Yachtcharter. Wij bieden namelijk diverse moderne jachten te huur aan waar u geen vaarbewijs voor nodig heeft. Zo heeft u de keuze uit onder meer de volgende boten:

Hoe gaat het huren van een motorjacht bij Delos Yachtcharter nabij Utrecht in zijn werk?

Het huren van een motorboot of yacht bij Delos Yachtcharter nabij Utrecht is eenvoudig. Via de website bekijkt u de beschikbaarheid van het jacht dat u graag wilt huren. Vervolgens plaatst u uw reservering en ontvangt u een huurovereenkomst die u na ondertekening retour stuurt. Tegelijkertijd doet u een aanbetaling waarna uw boeking definitief is en wij u graag zien bij de afvaart. Bij de afvaart, in de haven van IJsselstein, geven wij u eerst belangrijke instructies over de werking van de boot en, indien gewenst, verzorgen wij een vaarles. Daarna vaart u uit en kunt u genieten van een onvergetelijke vaarvakantie op Nederlandse wateren.

Ontdek de wijde omgeving van Utrecht op zijn mooist dankzij jachtverhuur

Zodra u heeft besloten om een motorboot te huren en de omgeving van Utrecht te verkennen, zijn de keuzes wat betreft vaargebieden enorm. Houdt u van stedelijk gebied? Dan brengt u vanzelfsprekend een bezoek aan Utrecht, maar ook historische steden als Amsterdam en Leiden zijn een bezoek per boot waard. Bent u een écht natuurmens en houdt u van polderlandschappen? Vaar dan door de Kagerplassen of de Westeinder Plassen. Hier vindt u prachtige polders, oude molens en pittoreske dorpjes. Ook kunt u richting de Loosdrechtse Plassen varen als uw voorkeur uitgaat naar vertier.

Tarieven voor het huren van een motorboot dichtbij Utrecht

Bij ons jachtverhuur nabij Utrecht huurt u al voor een weekend een motorjacht, maar u kunt uiteraard ook een motorboot huren voor één of meerdere weken. Op onze website treft u een uitgebreid overzicht van de tarieven die worden gehanteerd. De tarieven zijn per week, inclusief btw, een allriskverzekering en gas. U kunt ervoor kiezen uw pakket uit te breiden met diverse extra’s.

Meer informatie over jachtverhuur nabij Utrecht? Bel ons!

Wilt u graag meer informatie ontvangen over het huren van een motorboot, omdat u uitkijkt naar een vaarvakantie in de omgeving van Utrecht? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0) 626 146 301. Liever direct uw gewenste jacht reserveren? Dat kan natuurlijk ook via de website of via het eerdergenoemde telefoonnummer.

Wilt u direct een van onze jachten boeken?