Yacht Amsterdam

Ontdek Amsterdam per boot met onze jachtverhuur

Met een modern jacht uit de jachtverhuur van Delos Yachtcharter verkent u op uw eigen tempo de natuurlijke en stedelijke omgeving van Amsterdam. Dankzij de keuze uit diverse motorboten bent u verzekerd van een jacht dat voldoet aan de samenstelling van uw gezelschap én uw wensen. Een volledig ingericht jacht, persoonlijke benadering en uitstekende service: dat is wat u mag verwachten bij onze jachtverhuur nabij Amsterdam. Wanneer vaart u uit?

Verken de stedelijke omgeving van Amsterdam

Volledig ingericht jacht

Motorjacht huren zonder vaarbewijs

Yacht huren in de regio Amsterdam: kies voor uw gewenste motorjacht en vaar uit

Jachtverhuur in de regio Amsterdam: kies voor uw gewenste jacht en vaar uit

Beschikt u niet over een vaarbewijs, maar wilt u toch graag een motorjacht huren om mooie Nederlandse steden en prachtige polderlandschappen te ontdekken? Dan huurt u een motorboot bij Delos Yachtcharter. Wij bieden verschillende luxe en moderne jachten te huur aan waar u geen vaarbewijs voor nodig heeft. U heeft de keuze uit:

  • Mantelmeeuw
  • IJsvogel
  • Stern
  • Ivoormeeuw

Dit zijn slechts een aantal boten die u bij onze jachtverhuur in de buurt van Amsterdam huurt. Ieder motorjacht is van alle gemakken voorzien: van een fijne rondzit tot de keukeninventaris en comfortabele bedden. Hierdoor zijn onze boten geschikt voor zowel een lang als kort verblijf op het water. Onze vloot ligt in de haven van IJsselstein. Dit is de perfecte uitvalsbasis voor een afvaart richting verschillende vaargebieden.

Leer de Nederlandse steden en landschappen kennen per boot

Als u een jacht huurt bij Delos Yachtcharter heeft u voldoende keuze wat betreft vaargebieden. Zo kunt u Amsterdam bezoeken per boot, maar zijn ook Leiden en Utrecht opties. Vaar richting de Westeinderplassen of Kagerplassen waar u prachtige polderlandschappen en historische dorpjes vindt. In het natuur- en watersportgebied de Loosdrechtse Plassen beleeft u de rust van de natuur, maar kunt u ook uitstekend terecht voor watersportactiviteiten. Er zijn mogelijkheden genoeg!

Boek uw ideale jacht vandaag nog!

Bent u geïnteresseerd in het huren van een jacht uit onze jachtverhuur nabij Amsterdam? Reserveer uw gewenste jacht vandaag nog via de website en geniet binnenkort van een welverdiende vaarvakantie. Wilt u liever alvorens het reserveren meer informatie ontvangen over bijvoorbeeld onze tarieven? Bel dan naar +31 (0) 626 146 301 of bekijk ons duidelijke en uitgebreide overzicht van tarieven die wij hanteren. De huurprijs is per week, inclusief btw, gas en een allriskverzekering. U kunt ook voor diverse extra’s kiezen om uw pakket uit te breiden. Denk hierbij aan handdoeken en een loopplank.

Wilt u direct een van onze jachten boeken?