Yacht Amsterdam

Met een modern yacht van Delos Yachtcharter verkent u op uw eigen tempo de natuurlijke en stedelijke omgeving van Amsterdam. Dankzij de keuze uit diverse motorboten bent u verzekerd van een jacht dat voldoet aan de samenstelling van uw gezelschap én aan uw wensen. Een volledig ingericht jacht, persoonlijke benadering en uitstekende service: dat is wat u mag verwachten bij het huren van een motorboot van een bedrijf in jachtverhuur nabij Amsterdam. Wanneer vaart u uit?

Verken de stedelijke omgeving van Amsterdam

Volledig ingericht jacht

Motorjacht huren zonder vaarbewijs

Yacht huren in de regio Amsterdam: kies voor uw gewenste motorjacht en vaar uit

Beschikt u niet over een vaarbewijs? Maar wilt u toch graag een motorjacht huren en mooie Nederlandse steden, zoals Amsterdam, en de prachtige polderlandschappen willen ontdekken? Dan huurt u een motorboot bij Delos Yachtcharter. Wij bieden verschillende luxe en moderne jachten te huur aan waar u geen vaarbewijs voor nodig heeft. U heeft de keuze uit onder andere de volgende boten:

Dit zijn slechts een aantal motorboten die u bij ons jachtverhuur in de buurt van Amsterdam huurt. Ieder motorjacht is van alle gemakken voorzien: van een fijne rondzit tot de keukeninventaris en comfortabele bedden. Hierdoor zijn onze boten geschikt voor zowel een lang als kort verblijf op het water. Onze vloot ligt in de haven van IJsselstein. Dit is de perfecte uitvalsbasis voor een afvaart richting verschillende vaargebieden.

Leer Amsterdam en omstreken op zijn mooist kennen dankzij jachtverhuur

Als u een motorboot komt huren bij Delos Yachtcharter om Amsterdam en omstreken te ontdekken, heeft u voldoende keuze wat betreft vaargebieden. Met vele kilometers aan grachten en talloze activiteiten die u in de hoofdstad kunt ondernemen, mag een bezoek met een yacht aan Amsterdam niet ontbreken. Vindt u dit iets te druk? Vaar dan naar steden als Leiden of Utrecht. In de omgeving van Amsterdam heeft u ook veel mogelijkheden als het aankomt op rust en stilte. Vaar richting de Westeinderplassen of Kagerplassen waar u prachtige polderlandschappen en historische dorpjes vindt. In het natuur- en watersportgebied de Loosdrechtse Plassen beleeft u de rust van de natuur, maar kunt u ook uitstekend terecht voor watersportactiviteiten. U zult gegarandeerd verrast zijn door de mogelijkheden die u heeft als u een motorjacht gaat huren en Amsterdam en omstreken op zijn mooist leert kennen.

Motorboot huren nabij Amsterdam? Bekijk de tarieven!

Als u een bedrijf in jachtverhuur zoekt in de omgeving van Amsterdam wilt u duidelijk inzicht verkrijgen in de tarieven. Wij zijn te allen tijde transparant als het aankomt op de huurprijs van een modern jacht. Op onze website vindt u een duidelijk en uitgebreid overzicht van de tarieven die wij hanteren. De huurprijs is per week, inclusief btw, gas en een allriskverzekering. U kunt ook voor diverse extra’s kiezen om uw pakket uit te breiden.

Boek uw motorjacht vandaag nog!

Bent u geïnteresseerd in het huren van een jacht? Reserveer uw gewenste jacht vandaag nog via de website en binnenkort geniet u van een welverdiende vaarvakantie in de omgeving van Amsterdam. Wilt u liever alvorens het reserveren meer informatie ontvangen over een specifiek onderwerp? Bel dan naar +31 (0) 626 146 301. Onze medewerkers vertellen u graag alles over Delos Yachtcharter.

Wilt u direct een van onze jachten boeken?