Luxe motorjacht huren

Heeft u altijd al een luxe motorjacht willen huren? Grijp dan nu uw kans bij Delos Yachtcharter. Hier worden namelijk diverse luxe motorjachten te huur aangeboden tegen scherpe prijzen. Zo geniet u een weekend, een midweek, een week of meerdere weken van een welverdiende vaarvakantie. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij exact wat klanten als u wensen. Hier spelen we dan ook op in als het aankomt op persoonlijke benadering, luxe en service. Kijkt u al uit naar een fantastische vaarvakantie?

Luxe motorjachten te huur tegen scherpe prijzen

Diverse luxe motorjachten te huur

Start uw welverdiende vaarvakantie

Luxe én compleet motorjacht huren bij Delos Yachtcharter

Wilt u eens een unieke vakantie beleven? Of bent u een échte botenliefhebber maar beschikt u zelf niet over een boot? Dan is het huren van een luxe motorjacht bij Delos Yachtcharter een uitstekend idee. Allereerst heeft u de keuze uit diverse jachten, waaronder:

Hierdoor vindt u altijd een type motorjacht dat zowel bij de samenstelling van uw gezelschap als bij uw wensen past. Ten tweede zijn de motorjachten die wij te huur aanbieden volledig ingericht. Van een gezellige rondzit tot de keukeninventaris en comfortabele bedden. Hierdoor zijn de jachten ook geschikt voor een lang verblijf op het water.

Hoe verloopt het reserveringsproces bij te huur aangeboden motorjachten?

U heeft besloten om een luxe motorjacht te huren, dan reserveert u deze via de website van Delos Yachtcharter. U bekijkt welk luxe motorjacht u wilt huren en of de beschikbaarheid overeenkomt met de door u gekozen data. Daarna plaatst u de reservering. Vervolgens ontvangt u van ons een huurovereenkomst die u na ondertekening retour stuurt en doet u een aanbetaling waarna uw boeking definitief is! Wij maken uw luxe motorboot gereed voor de afvaart en voordat u uitvaart geven wij u belangrijke instructies over de werking van het jacht. Daarna start uw welverdiende vaarvakantie!

Boek uw luxe motorjacht bij Delos Yachtcharter

Zodra u heeft besloten om een motorboot te huren en de omgeving van Utrecht te verkennen, zijn de keuzes wat betreft vaargebieden enorm. Houdt u van stedelijk gebied? Dan brengt u vanzelfsprekend een bezoek aan Utrecht, maar ook historische steden als Amsterdam en Leiden zijn een bezoek per boot waard. Bent u een écht natuurmens en houdt u van polderlandschappen? Vaar dan door de Kagerplassen of de Westeinder Plassen. Hier vindt u prachtige polders, oude molens en pittoreske dorpjes. Ook kunt u richting de Loosdrechtse Plassen varen als uw voorkeur uitgaat naar vertier.

Wilt u direct een van onze jachten boeken?