Jacht Nieuwegein

Het huren van een jacht in de regio van Nieuwegein hoeft helemaal geen dure aangelegenheid te zijn. Bij Delos Yachtcharter huurt u tegen een aantrekkelijke prijs een motorjacht voor een weekend, een midweek, een week of meerdere weken. Bovendien heeft u geen vaarbewijs nodig en geniet u van een vaarvakantie op een compleet ingericht jacht. Dat is immers wat u mag verwachten van een ervaren bedrijf in jachtverhuur nabij Nieuwegein.

Ontdek de polderomgeving van het 'Groene Hart'

Aantrekkelijke prijs

Weekend, midweek, week of meerdere weken

Jacht huren bij jachtverhuur dichtbij Nieuwegein: beleef een fantastische vaarvakantie

Heeft u besloten om een jacht te huren in de omgeving van Nieuwegein? Omdat u een fantastische én unieke vakantie wilt beleven in Nederland? Huur dan een van de jachten van Delos Yachtcharter en verken de prachtige natuurlijke polderomgeving van het ‘Groene Hart’ met schilderachtige dorpjes en oude molens. Een stad per motorboot verkennen kan uiteraard ook. Vaar richting de historische stad Leiden, richting Utrecht met haar gezellige binnenstad of richting Amsterdam waar u vele kilometers aan grachten vindt.

Compleet ingericht jacht huren bij Delos Yachtcharter

Bij ons huurt u al een jacht voor een weekend. Uiteraard is het ook mogelijk om een jacht te huren voor een midweek, een week of zelfs meerdere weken. Bij jachtverhuur Delos Yachtcharter nabij Nieuwegein heeft u de keuze uit verschillende jachten, zoals:

Dankzij de diversiteit aan onze vloot vindt u altijd een motorjacht dat voldoet aan uw wensen én aan de samenstelling van uw reisgezelschap. Daarnaast is iedere motorboot compleet ingericht waardoor een langer verblijf op het water goed mogelijk is.

Meer informatie over jachtverhuur nabij Nieuwegein? Bel ons!

Heeft u interesse in het huren van een jacht, maar wenst u meer specifieke informatie te ontvangen over de tarieven? Of heeft u vragen ten aanzien van de beschikbaarheid? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 626 146 301. Via de website kunt u ook direct uw gewenste jacht boeken.

Wilt u direct een van onze jachten boeken?