Jacht Loosdrechtse Plassen

Vaar met een jacht door de Loosdrechtse Plassen

Als u altijd al eens een jacht heeft willen huren om over de Loosdrechtse Plassen te varen, zit u bij yacht verhuur Delos Yachtcharter helemaal goed. Hier heeft u de keuze uit verschillende moderne en compleet ingerichte motorjachten, waardoor zowel een lang als kort verblijf op de Loosdrechtse Plassen mogelijk is. Bovendien vindt u altijd een jacht dat voldoet aan zowel uw wensen als de grootte van uw reisgezelschap. Wanneer wilt u uw gewenste motorboot of motorjacht huren om de omgeving van Loosdrecht per boot te ontdekken? Bekijk de beschikbaarheid en reserveer direct!

Ontdek de Loosdrechtse Plassen

Geen vaarbewijs nodig

Zowel kort als langverblijf

Jacht huren nabij Loosdrechtse Plassen: kies een van de motorjachten van Delos Yachtcharter

Jacht huren nabij Loosdrecht en de Loosdrechtse Plassen: kies een van de motorjachten

Bent u een fan van boten en heeft u altijd al een jacht willen huren nabij Loosdrecht om de Loosdrechtse Plassen op te varen, maar beschikt u niet over een vaarbewijs? Bekijk dan de motorjachten van jachtverhuur Delos Yachtcharter, gevestigd dichtbij de Loosdrechtse Plassen. U heeft de keuze uit onder andere de volgende jachten:

  • Het vlaggenschip van Delos Yachtcharter is de IJsvogel. Het beschikt over ruime binnenruimtes en aparte slaapkamers met vijf tweepersoonsbedden en is hierdoor geschikt voor tien personen.
  • De Rietgans is een ruim schip met afsluitbare voorkajuit dat geschikt is voor maximaal zes personen.
  • Het stoere jacht de Mantelmeeuw heeft een gesloten stuurhuis en beschikt over zowel een ruim voor- als achterdek dat optimale ontspanning biedt. Het is geschikt voor zes personen.
  • De Marmeralk is een luxe ontwerp waar de nadruk ligt op open varen. De cabrio kap kunt u demonteren en verder is dit schip van alle gemakken voorzien. De Delos Cruiser is geschikt voor maximaal vier personen.

Dit zijn slechts een aantal motorjachten die u bij onze jachtverhuur nabij Loosdrecht vindt. Ieder jacht is compleet ingericht inclusief keukeninventaris. Zo komt u gegarandeerd niets te kort als u met een van de motorjachten of een motorboot van onze jachtverhuur vaart op de Loosdrechtse Plassen bij Loosdrecht.

Ontdek natuur- en watersportgebied de Loosdrechtse Plassen met onze yacht verhuur

Met onze jachtverhuur leert u natuur- en watersportgebied de Loosdrechtse Plassen in Loosdrecht op uw eigen tempo kennen. Het populaire gebied is bij uitstek geschikt voor diverse watersporten, zoals roeien, zeilen, kanoën, maar ook voor een motorbootvaart. Rondom de plassen liggen tal van recreatie- en aanlegplaatsen en ontbreken horecagelegenheden natuurlijk niet. In deze omgeving is genoeg vertier te vinden, maar ook bieden de Loosdrechtse Plassen rust en stilte. Kortom, als u een motorboot of motorjacht wilt huren om door deze plassen bij Loosdrecht te varen, geniet u van een rustig natuurgebied, historische dorpjes en fraaie recreatieplaatsen.

Uw gewenste motorjacht of motorboot huren nabij Loosdrecht doet u bij ons

Bij jachtverhuur Delos Yachtcharter kunt u al voor een weekend een motorjacht of motorboot huren om de Loosdrechtse Plassen in Loosdrecht te ontdekken. Ook kunt u een jacht huren voor één of meerdere weken voor een onvergetelijke vaarvakantie in Loosdrecht op de Loosdrechtse Plassen. Op onze website vindt u een uitgebreid en duidelijk overzicht van de tarieven die wij hanteren en reserveert u eenvoudig uw droomjacht. Bekijk of het jacht dat u wilt huren voor uw vaarvakantie in Loosdrecht beschikbaar is op de door u gekozen data. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de boekingsprocedure? Bel naar +31 (0) 626 146 301 en krijg snel antwoord van een van onze medewerkers.

Wilt u direct een van onze jachten boeken?