Ontdek de omgeving van Aalsmeer per jacht

Wilt u met een jacht de omgeving van Aalsmeer verkennen, maar beschikt u niet over een vaarbewijs? Bekijk dan de verschillende jachten van Delos Yachtcharter. Wij bieden meerdere moderne motorjachten te huur aan waardoor u gegarandeerd een yacht vindt voor het ontdekken van de omgeving van Aalsmeer. Door onze persoonlijke service beleeft u pas écht een fantastische vaarvakantie. Bekijk de beschikbaarheid en reserveer uw gewenste motorboot!

Verken de omgeving van Aalsmeer

Moderne motorjachten zonder vaarbewijs

Beleef een fantastische vaarvakantie

Jacht huren in omgeving Aalsmeer? Kies voor een van onze motorboten

Als u de natuurlijke en stedelijke omgeving van Aalsmeer wilt ontdekken, is het een uitstekend idee om een motorboot of jacht te huren. Bij Delos Yachtcharter huurt u een motorjacht tegen een scherp tarief. U kiest uit onder andere de volgende moderne en luxe boten:

  • IJsvogel
  • Rietgans
  • Mantelmeeuw
  • Marmeralk

Dit is slechts een kleine greep uit onze vloot. Iedere motorboot is compleet ingericht en van alle gemakken voorzien waardoor zowel een lang als kort verblijf op het water mogelijk is. Bovendien is het geen vereiste om een vaarbewijs te hebben om aan het roer te staan. Wij hebben verschillende boten voor u beschikbaar indien u geen vaarbewijs heeft.

Vaar met een yacht langs prachtige routes in de wijde omgeving van Aalsmeer

Onze thuishaven is centraal gelegen in IJsselstein waardoor u vele kanten op kunt. Houdt u van het bezoeken van steden? Vaar dan door de prachtige grachten van Amsterdam of Utrecht en leer deze steden vanaf het water kennen. Bent u een natuurliefhebber? Vaar dan met uw yacht richting de Westeinderplassen, nabij Aalsmeer, of de Kagerplassen. Hier bewondert u de oude molens, historische dorpjes en indrukwekkende polderlandschappen. Natuurlijk kunt u ook de rust van de natuur combineren met de drukte van de stad. Vanwege de vele mogelijkheden stelt u zelf uw vaarroute samen, want alleen dan beleeft u een onvergetelijke vaarvakantie.

Een jacht of motorboot huren in omgeving Aalsmeer: wat zijn de tarieven?

Heeft u besloten om een motorboot of jacht te huren in de omgeving van Aalsmeer en wilt u weten welke tarieven wij hanteren? Op onze website vindt u een duidelijk overzicht van de huurprijzen. Het tarief is per week, inclusief gas, btw en een allriskverzekering. Het is ook mogelijk om diverse extra’s toe te voegen aan uw pakket zoals zwemvesten, handdoeken of een waterkaart.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Wilt u een motorboot of yacht huren bij Delos Yachtcharter, maar heeft u bijvoorbeeld nog vragen over de omgeving van Aalsmeer of over de huurprijzen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0) 626 146 301. Heeft u geen vragen? Bekijk dan direct de beschikbaarheid van uw gewenste jacht en plaats een reservering.

Wilt u direct een van onze jachten boeken?