Corona

Corona bericht

Beste klant,

Op dit moment krijgen wij vanuit onze gasten veel vragen hoe wij als verhuurder omgaan met de huidige situatie tijdens de COVID-19 crisis. Allereerst doen wij onze uiterste best om al uw vragen te beantwoorden maar het kan voorkomen dat het wat langer duurt dan u van ons gewend bent. Maar schroom niet om contact met ons op te nemen.

Wat betekent het COVID-19 virus voor uw vakantie?

U kunt met een gerust hart met onze jachten op vaarvakantie gaan!.  De bruggen en de sluizen in ons vaargebied draaien weer  in de zomerbediening. Uiteraard is uw gezondheid en veiligheid voor ons erg belangrijk en hebben wij daardoor de volgende maatregelen genomen voor het contact met onze gasten gedurende de periode dat het virus actief is.

– Wij verhuren op dit moment aan alle gasten, ook gasten die niet samen onder 1 dak wonen mogen samen aan boord. Mits de 1,5 mtr. regel wordt gehanteerd.
_ Bruggen en sluizen draaien weer in de zomerbediening.
– We heten u zoals u van ons gewend bent van harte welkom, maar schudden u ter begroeting niet de hand.
– We ontvangen maar 1 crew met max. 2 personen tegelijk in de receptie.
– De uitleg van het schip zal ook aan max. 2 personen gegeven worden. De uitleg wordt u ook per Youtube film toegestuurd, zodat u de instructies thuis goed kunt bekijken en zonodig de vragen bij afvaart kunt stellen.
– Waar mogelijk 1,5 meter afstand houden tijdens de incheck en de uitleg.

Zorg dat u tijdens uw verblijf aan boord alle gebruikte inventaris zorgvuldig reinigt met heet water en zeep.
Als u of iemand van uw crew symptomen vertoont gedurende uw vakantie, meldt u zich bij ons.
Naast de gewone schoonmaak worden al onze schepen daarna nogmaals nagelopen en worden alle deurgrepen, lichtschakelaars en gladde oppervlaktes gedesinfecteerd.
Ook onze pin-apparaten, boordmappen, kantoor en ontvangstruimte zullen regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd worden.
Al onze overtrekken, lakens, handdoeken en washandjes worden bij de wasserij met bleekmiddelen op 90 graden gewassen.

Via internet en social media worden veel valse berichten verspreid aangaande het corona virus. Wij houden ons daarom aan de berichten die via de officiële instanties worden verspreid en zullen u hiervan via deze pagina op de hoogte houden als deze berichten van invloed zijn op uw vakantie.